Powered By Blogger

lauantai 26. marraskuuta 2016

Yhtä juhulaa-Ooyyy: n lansseeraus

Tumma on yö, kello kahtatoista lyö...  Uuesa tasasesa lumesa näkkyy nelivitosen puutsin jälet, etteen-sivuun- vierelle- etteen- taakse -yhteen- hyppy aijjanyli -korjaava sivuaskel- harppaus-ristiinrastiin askellus-liiraus- köpötys- pihasalkkov-tasa-askel, kierähtävä kaksoislutsi...😂😂😂minkä lajin jälet ovat näin monipuoliset? No isutsu-sapienssin, joka tulla kolus pikkusistajouluista😂😁 Se haisi tullesaan henkevälle höpötykselle...äitän nokkaki meni täysin kurttuun sen äiämäisen- tonttuiluhajun takia.😝 Hmmm. ennenki on törmätty tuohon rosentuaaliseen hajjuun...meikän kirsu muistaa että äittä ittekki on aika hilijattain tuulahtanu samantyyppiselle aromille...😉että eioovarasanua!!!🤓

Soon sillemallille menny tämä vanituski jo, että tuikituntemattomia frouvvia puhaltaa tila-autollaan tänne Jupsulaan ihavvaan meikkää ja hoopua kahtomaan ja vaatimaan sitä Jussukka- kirijan kirijottamista! 😂😂😂Täysin uus ilimiö on nyt siis hurahtanu käyntiin! Katöppakö monethan viettää synttäreitään niinkö hohtavallakeilaamisella, hyppäämällä pentsienhyppyjä, tai vaikka kiipiämällä seiniä myöjen, mutta harvinaisempaa ekstriimiä onki mennä juhulimaan niitä oman puppelipoika idolssin tykö!😎😎😎No niin ...eli tällä Merja- vanilla oli siis synttäritki tännään ja sille oli järijestetty (erittäin vaatimattomat mutta mukavat😉)synttärikekkerit täälä Jupsulasa. Hän sai aineettoman lahajan (jossei karvoja oteta huomioon😂)ELI pääsi kahtomaan livetilasa sen suuria ihastuksia...😇😇 Äittä tarijos tulikuumaa mustikkaklökiä ja oli siinä kärryytetty torttuaki, tuk-keksiä oli myös ja kö meleko köyhiä ollaan nii juustua ei ollu vara hankkia kö semmosta mikön jo hommeesa...😜...no ei ne ees huomannu, hyvin uppos ihhailijoihin😂😂😂 Ja mehän jätkät viihytettiin Soilea ja Merijjaa  joka suunnalta ja pijettiin säännöstä kiinni että nyt tytöt vieritään eikä sammaloivvuta!!!😂😂😂 Saatiin me tuliaisiaki herkkujen muovosa ja sitte kö ne teki lähtyä, niisk...nii ojennettiin vielä muistoksi meistä  jouluaiheiset vanienkortit. Mitä ootta mieltä kuvan ilosuuvven perusteella, onnistuttiinko uuvven yrittelytoiminnan lanseerauksesa!!! 😉😉😂😂😂Kuulittako!

T. Yhtä juhulaa-Ooyyy /Toimari-Jussu ja vara tj/Hessu

4 kommenttia:

  1. Näyttäisipä tuo teidän bisnesidea toimivan ilmeistä päätellen! :)

    VastaaPoista
  2. Nämoli niin mukavia tyttöjä! Hessultaki lensi ilonenpissa ainaki kolomeen huoneeseen 😂😂

    VastaaPoista
  3. Nämoli niin mukavia tyttöjä! Hessultaki lensi ilonenpissa ainaki kolomeen huoneeseen 😂😂

    VastaaPoista
  4. Vau kuomat! Kohta alakaa olla jonnoo uksen takana ja pihamualla vanit pyörtyilöö ihastuksesta :) Vanikerho pittää perustoo teelle ja paenattoo hirveesti Jussukka ja Hessukka paetoja ja korttija! Hieno homma! Meellähän se on jo yks kortti jiäkuapin uksessa :)

    VastaaPoista