Powered By Blogger

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Lumipottuja jarpaisa

Ai mitennii oon niinkö hepokatti maantiellä poikittain jalajallaijalajalavei...kaivelemasa haravalla jarpaita...🎶♩🎵🎶 Koitappa ihte askeltaa sulavasti lenkkipolulla kö varpaanvälit on täynä pikkusia lumipottuja. Hirviän tuntusta mulijahtelevaa känttäsyä.😂  Pakko purra paakut pois!
- - -
Äittä kaivo niskalimasena lapijolla meille semmosia polokuja tuohon omalle kartanolle. Niitä pitkin tuo natijainenki pääsee linkuttaan villapaijjoisaan etteenpäin...mentiin hippastaki tännään sielä lapyrintisä mutta sain yhtäkkiä jonku talavisen lumimieskohtauksen ja meikästä tuli liijjan raju. Pöllyytin lunta Hessun päälle ja kaahasin sen nurinki monta kertaa. Siitäkö se tinttura kajahti ja kävi meikän kimppuun äkäsesti muristen ja puriki juutas melekeen korvat irti ja silimät päästä! Älä mulle ala...juu en. 😂😂😂 Me kierittiin ja tapeltiin yhtenä mylläkkänä, äittä ei tienny ennää mitä rotua me ees ollaan kö meistä roikku semmosia pumpppulipalloja ja oltiin muututtu valakosiksi töppäjalaka-puudeleiksi 😂

Onko teille turahtanu lunta? Onko ollut hyvät lumisetleikit? KUULIKKO! 💟

T. Varpaanvälit kuntoon-Jupsu

5 kommenttia:

  1. Kuultiin, kuultiin, kuomahyvä. On meil vähän lunta, mut ei viäl niin paljosta, että oltas saatu polkuverkostoo aikaseks. Tykätään pelata palloo kesät talvet, mut näin talvella se on pikkasen hakusessa, siis pallo, ku se humpsahtaa lumen sisään salaseen piiloon. Joo.

    VastaaPoista
  2. Kuulolla ollaan niinku aena :)Ee oo paljoo lunta vuan sevverra kuitennii että sinnehän ne varpaehevvälliin änkeötyy ne puakut.Ee oo mukavata se. Vae onse pikkujeppe ruvenna jo komentelemmaan :D Neon ne uhmaikäset semmosija...ja sittä tulloo se murkkuikä, sano äet. Koeta kestee kuomahyvä! :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on nyt lunta Turussaki. Sellainen 10 cm taitaa jo olla ja mukava siellä on tepastella. Oma piha on niin pieni, että siinä saa rauhassa itse polut kaivaa ei tarvitse tehdä mitään lapiohommia. Eikä äippä edelleenkään pääse ulos, kun sillä on kuumetta. Veikka (ihmislajia) onneksi vie! t. Eka

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista,luen kyllä kaikki mutta kö moon niin hijas vastailemmaan...:D

    VastaaPoista