Powered By Blogger

lauantai 5. marraskuuta 2016

Pyhhäinpäivä

Tännään on ollu hirviän tympiä iltapäivä. Mummielestä. Äittä sai punaseen päähänsä kukkuidiksen perustaa ploki! No mistä luuletta aiheet ammennettavan... meikästä tietysti ja näistä meijjän perheen tuusailuista. Eihän siinä muuten mittään, muttakö se saikkaa ärtyneenä mukavuusalueen ulukopuolella aateekoon ymps. sähkösyyvven kansa niin sillon on leikkiminen helekutin kaukana! Ollaan opittu Hoopo-Hessun kansa tännään monta uutta suomenkielistä sannaa mitä sanotaan ylleensä silloin ku lyyään vasaralla täysiä keskariin tai sillon ku on laitettu pitsa uuniin illiman jyystettyäraastetta!

Nyt kuulemma puhaltaa uuvvet tuulet meijjänki elämäsä ja niitä puhureita, myrskyjä ja leutojaki löyhähyksiä tänne sitte kirjijotellaan hartijat mutkalla. Tännään on ilima seissy. Kuulikko!

Isutsuki tuosa samalla teki kännykällä lähtöselevitystä, ei ihimekkään että ottaa ja lähtee. Ihan Intiaan asti aikoo lähtiä karkuun tätä meediopeliä. No mutta onneksi äittä aiko nytten ruveta rauhottuun ja lyö tuon sormilla naputeltavan toosan kiinni. Me sytytettään tännään kynttilät kaikille rakkaille jokka on menny taivaaseen pehemiöitten pilivien päälle. Meilläkin syttyy täälä monta kynttilää, katotaan niitten loistetta ja pysähyttään hetkeksi miettimään sitä tärkeintä maailmasa. Rakkautta.

T. Kiire pois- Jussukka

Täsä kuvasa näättä meikän movemperit raikkaan lumen kuorruttamina. Kuulikko!

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kaiken takana ei oo nyt natijainen vaa äittä :D

      Poista
  2. Kiitos! Hyvä palaute lämmittää kummasti t.Jussi

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Ihana Jussi. Ja nyt vielä oma blogikin ❤

    VastaaPoista
  5. Onpas kiva löytää teidän blogi, saapi lukea mukavia tapahtumia sieltä Jupsulankavulta. ��

    VastaaPoista
  6. Hauska, että tekin pidätte plokia. Näitä juttuja on kiva lueskella. Minä olen Eka, 5½-vuotias dreeveripoika Turusta. Äipän blogin löytää tän allekirjoituksen kautta ja on siellä vähän juttua meikäläisestäkin. Kuviakin löytyy jokunen ja Iivarin blogista kans, kun käytiin siellä kesällä moikkaamassa. Sulla on kyllä komeet movemberit. Älä vaan anna parturoida niitä. Ja pidä hyvä äittästä, kun iskäs lähtee noin kauas muille maille. Meidän koirapoikien tulee aina huolehtia tuosta naisväestä. t. Eka

    VastaaPoista