Powered By Blogger

torstai 24. marraskuuta 2016

Äitän klöki-ilta ja vähä meistäki...

Jos joku on kummastellu miksei Jupsulankavulta kuulu russaustakkaan niin syynä on meijjän holtiton kirijuri-äittä. 😣Se karkas eilen Helsinkeihin soppaileen ja oli nähäny sielä yhen pestiksen jonka kans oli alettu juorukelloileen suut vaahonvallasa. Käjet heiluu, jalat heiluu, suu käy läpi elämisenvaiheita ennen ja jälkeen jussukka-aikakauvven. Podilänkvitsiä, haleja, lolleja käläkälähöpöhöpyä...hihitystä...arvaamitä-noenarvaa...eivoiollatotta... hirviää hirnuntaa ja älämölyä....😂semmosta se on kö 2kpl punapäistä väkkärää kohtaa toisensa pitkästä aikaa. 😂😂😂Onkelmaksi muovustu ajottaminen...kö eihän se äittä voinu kesken päälauseen panna suuta kiinni ja yhtäkkiä lähtiä junnaan...ja sitte ku lause loppu ja tuli piste,kyyti oliki jo kaukana. 😂Oli se ollu kans hommaa. Sei siis millään kerenny är-äks- hoo eikä mihinkään muihinkaan junniin vaan aina myöhästy niistä kaikista ja joutu oottaan uutta junnaa virvotusjuomien parisa.  Näin hullusti oli käyny ainaki nelijä viiva viis kertaa putkeen. Sen aikana se joutu  ryystään hirviän monta jouluklökiä  ja kuivaaomunasiiteriä. Loppuinlopuksi se sai ajotettua lauseen sillemallille että justiin ja justiin hölökkäämällä ennätti junnaan. Kotona se sano isutsulle että mitä ne haukkuu sitä veeärrää..Ettei muka junat kule...nytkin meni junia niin tiuhaan ja nopiaan ettei millään ehtiny kyytille 😂😂😂

On ne nuo naisihimiset vähä semmosia perränkahtottavia otuksia?!😍😎

No jos MEISTÄ jottain haluatta tietää, niin mollaan oltu liekomärkinä kaatosatteesa kävelyllä. On käyty ottaan Hoo Hoopolaiselle kakkos-rokotus ja tutkittu muutenki sen terveyvventila. Sen paino oli 3,5 kilua, pallit napotti paikallaan, sydänäänet oli ookoo ja eiku piikki niskaan.😣 Sitte sitä meikän punasta anterua näyteltiin kans lääkärille. Se otti teipillä  näytteet joista mikroskoopilla tai röktenillä kahtottiin onko kysseesä joku hiivatintulehus. Ei ollu, vika johtuu Suomen likomärkyyvvestä ja hoitona on että ilmapallo pitäs panna tassuun kö mennee ulos 😂 Aika hauska hoitomuoto...meillon hyvä elli!

Nyt vejetään päikkärit täysin uuvuksisa näijjen koettelemusten jäläkiin...

T. Moon niin väsy ny- Jussukka

3 kommenttia:

  1. Semmosta seon nuihen naesten kansa! Perräänkatottavata sakkija kaekki :) Vaekka ee meejjä äet kyllä oo junakyyvvillä missää käännä liesuvamassa. Ku seon niitä muista syistä asemalle jiäneetä :D Vuan riittää siinä yhelle määräkoeralle silti hommoo. Onneks teetä on sielä nyt kaks. Kyllä kahemmiehen on helepompi naesimmeesijä silimällä pittee :)
    Toevottavasti se käpsäs paranoo äkkijä. Kohta tulloo teellehhii lunta ni ee sittä aenakkaa kuraveissä likkoo.

    VastaaPoista
  2. Juu kiitos Iivari. Täälä on nyt onneksi pakkasta nii ei tarvi kurasa kahalata!

    VastaaPoista
  3. Juu kiitos Iivari. Täälä on nyt onneksi pakkasta nii ei tarvi kurasa kahalata!

    VastaaPoista