Powered By Blogger

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Hjuuston meillon ropleema!!!

Taivailla on ollu superkuukautiset ja sen tähen meikästä leipastiin jupstronautti 😂 oon  kuulemma niinkö se pala-Laikka koira mutta pääsen täysin ehiänä perille kuihin. Jaku pääsen sinne soon pikkunen askel ihimiselle mutta usiampi harppaus mäyrinkäiselle...ymps.

Joojoo en oo seonnu (vielä) vaan tuollalailla äittä maanitteli meikkää ettoisin muka kuulin näkönen avaruuvvenkoira. Suomenkieltä hyväksi käyttäen ja näättä varmaan ilmeestäki osviittaa että meikkää veelläalakatuttaa ja ei vähä, vaan palijo! 😣😣😣Mullon taas tiaknosoitu tuon mun äittä-kiminkisen vale-elläinlääkäritaijjoilla seuraavaa: jarpaittenvälin tulehus. Ja nyt en puhu isovarpaitten välistä 😉😂Soiski jo lääkärireisu. Hmph. Hoitomuoto: Lässytystä, puhistusta, nameja, tesinffffiointia, lisälässyttelyä ja tämä PÖHÖLÖ TÖTTÖRÖ päähän! En liiku, en hymmyile, juonittelen vaan...enkä oo tuntevinnaan nevöevö tuota kuukle-lääkärieukkua...muka hieno avaruuskoira... 😣😝

Tämmöstä täälä tännään, surkiaa! Voisko joku tulla pelastammaan?😜Vai laukasenko itteni kuuhun!

T. Täälä kohta pala-Laikka soi...Jussu

3 kommenttia:

  1. Voi parkaa... Ei ole hääviä olla lautasantenni kaulassa... Etkö mihinkään rescuejärjestöön saa morsetettua sen kautta, että päästäisivät sinut pahasta?

    VastaaPoista