Powered By Blogger

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Saikku Hessu

Tilanne on nyt tämmönen, että täälollaan lääkityksellä. Hessu kävi ellillä ja sillä tojettiin veresä akuutti suolientuuheus! Ai tulehus, no niihämmää sannoinki. 😜Nyt se napsii viikon ajan Anttia ja Pijoottia sekä pahhoinvoimisenpillereitä... sen täytyy syyä mahaystävien ruokaa eikä rasvasia onnimannien juustokiivuja saa missään tilanteessa mennä sille antamaan!(meikkä voi avittaa ylijäämien kannikoijjen syönnisä)

Siltä oli lypsetty verta kaks putkia hirviän mäikkeen tahisa. Kymmenen naista piti siittä hampaat irvesä kiinni, ai kolome no melekeen sama määrä.😂 Kuonoon piti panna joku koppa kö soli puhunu rumia ja purru äittää!😣 Hohhoijjaa...pyllyrauhaset oli tyhjennetty (hyi) kuume mitattu (normaalin lämpynen)koko vartalo oli lääpitty ja paineltu että tuntuuko mahasa esim nielastuja huonekaluja tai leikkuja. Ei tuntunu ja rönkteenisäkkään ei ollu näkyny kö jöötijono sievästi ryhmittyneenä oottelemasa päivänvalua.😂 Paras juttu mikä meikkää vähä jopa naurattaa on se, että nepä oliki leikanneet väkisellä sen tintturan kynnetki ja nyt se on ihimeisään kö nei ennää napsahtele laattiaan😂    

Nyt otetaan loppuilta iisisti syöden tieettiruokia(oon niin empppaattinen että meikkäki syö sammaa plus jyystöpala💛)Huoh meikkäki on täysin poikki kö koko viime yö meni hoitaesa tuota pikkusta tärisevvää vääkkyä.

Täsä kuvasa näättä miten Hoopo myrtsinä murijottaa sielä lääkärikeskuksesa kynsien leikkuun ymps rääkkäysten jäläkeen😂❤

T.Omaishoitelija Jussu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti