Powered By Blogger

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Oli se siivo

Hessulla oli tännään huono olo. Sillä aikaa kö äittä oli asioimasa kartsalla, se yrijös huolella meikän sänkyyn. Yks laaki ei piisannu vaan ihan viis kertaa...ja laaattialle aimo annos sekä ommaan sänkyyn yks setti.

Sitte kö äittä porhalsi kottiin nii se mutristeli isua nokkaansa että mikä täälä niinkö haisee...😷 Sitten se sai hirviän äkkiä vastauksen kö astua lässäytti yhteen niistä Hoopon ylläreistä... eiköhän alakanu kauhia hulapaloo ja souvvi! Hirviää siivuamista ja hössöttelyä! Se soitti elläintenlääkäriiinki että meideimeidei täälä ollaan mikroskooppisesti huonona. No ne sano että voi haalata tintturan sinne mutta ite ominnokkineen päättiki että ootellaan ny huomiseen... tarkkaillaan...jos tuo tinttura vielä huomenaki on huterana niin sitte se pittää kyttyyttää sinne valakotakkisten hoiviin.

Annoin Hessuhöpöläisen heikkouvven takia julkaistavaksi kuvienkavalkaadin aika ihanasta Hooposta kö se temppuilee luun kansa monella mutkalla. Se soittaa luuhuilua kö loiro ja retkistellee kö sois joku perfformannssitaiteilija niinkö se uotisjormanen 😂😂😂

Toivotaan että aamu sarastas hyvisä merkeisä jupsulasa ja oltas hengisä täälä houpsou!

T. Huolissaan pikkuvelusta- Jussu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti