Powered By Blogger

tiistai 27. joulukuuta 2016

Tervetulua harmaasuolattu arki...

Se on ollu yhtä juhulahumua!😝 Voisko alakaa jo se mukava tasanen harmaasuolattu suomalais-arki jollonka saa riutua turkki sekasi,  olla oma ihtensä eikä tartte kulijailla punasisa helskyvisä joulukamppeisa ylipirtiänä...sais olla normaalina jekku-jussina ja hepuli-hessuna...saatas tintturoijja ja oikutella...raplata myniäki rauhasa iliman että joku tonttu torvelo kyttää nurkisa joka russausta!  

Aijaa sekö on jo arki! Me luultiin että vieläki on joku atventti numero viis tai kuuskö äittä tuusaa edelleenki nuijjen tuikkukippojen ja kynntteleitten kansa. Yhen lasisen kynttilänjalan se räijjjäyttiki eilen kö unehutti sammuttaa se roihuavan liekin ajjoisa. Hirviä possaus ja iittalaa lensi ympäri olohuonetta.Täälä on vissiinki otettu varaslähtö uuvven vuojen räjjäytyshommisa! 😣No nou hätä, hengisä ollaan siltiki!

Täsä kuvasa näättä miten me ootetaan nätästi kö äittä tekkee meille etsintäleikkiä! Se jemmaa napuja piiloihin...ja sitte kö portti aukiaa me etsintäkoirot syöksytään kö näläkäset suet ja aletaan ehtimishommiin. Hoopoki on tosi nopia kö se ihan kulukee lentämällä paikasta toiseen 😂😂Hessu on kuvasa kuulolla niinkö pittääki. ❤Kuulittako te!?

T. Kyllä arki on juhulaa-Jussu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti