Powered By Blogger

maanantai 19. joulukuuta 2016

Risujako vai lahjojako?

Tervetulua nauramisjookaan!!!😂😂😂😂

ÄittĂ€ lausu vaka-vanahan- vĂ€inĂ€möisen nĂ€kösenĂ€ ettĂ€ viikon pÀÀstĂ€ joulunenpukki ajjaa porolla Korvientunturilta ja tuo lahjoja tai JOILLEKKI risuja... Kummasti se korosti pistĂ€vĂ€llĂ€ ÀÀnenpainolla tuota joillekki- sannaa? Lahajan plaatu ratkiaa juoruavakello- tonttujen muistiinpannoista minkĂ€laisesta kiltteyvventasosta on kenenki kohalla kyse. Jos on ollu ylikiltti ja uskonu kaikki Ă€ittöjen sÀÀnnöt, saa palijo kiinnostavia paketteja (...vaikka jokku itte vĂ€kerretyt kutittavat sukat 😂😂😂) ja jos on ollu tihulainen/ vĂ€nkyrĂ€/ paukapÀÀ, saa risuja! 😣😂😂😂 Antaa pallaa vaan! Se joulunpukki ei tiiÀÀkkÀÀn ettĂ€ meikkĂ€hĂ€n tykkÀÀ rissuista!😂 Haalaan niitĂ€ sisĂ€llekki vĂ€lillĂ€ ja jyystĂ€n niitĂ€ sohovan takana sallaa. NiistĂ€ valluu makiaa kurastavettĂ€, tikkuja sekĂ€ silimuja, kaarnaa ymps. itiöemiĂ€ varisee pitkin laattioita..😂. Eli nou hĂ€tĂ€, tĂ€sĂ€hĂ€n saa olla siis oma ehana ittensĂ€ ... voin jatkossaki natustaa ihimis-velupojan reinua tai konversea...voin huoleti sotkia Ă€itĂ€n kutimet ja saaha hirviĂ€n umpisolomu- soun niistĂ€ aikaseksi....voin purra pentikki-vilttiin lissÀÀ silimĂ€- ja hengitysreikiĂ€, voin vohkia laskupinosta isoimmat laskut ja syyĂ€ ne kĂ€sittĂ€mĂ€ttömĂ€ksi muhujuksi, voin rellestÀÀ Ă€itĂ€n tissiliivit suusa muovaten kaarituet suipoimmiksi ettĂ€ saahaan vauhikkaampi etuvarustus😂 saan huoleti haukkua kaikki jupsuloitten kavun kulukijat ja putsata Hesselin kans munakki siinĂ€ akkunan eesĂ€...ellÀÀ siis normaalia mĂ€yrinkĂ€isnuorukaisen elĂ€mÀÀ... Joulu on mukavaa aikaa 😂  ihan pistÀÀ naurattammaan!

T. Luonnonlapsi-Jussu

2 kommenttia:

  1. TÀÀllÀkin on kaksi mÀykkyÀ, jotka eivÀt yhtÀÀn pahastuisi risulahjoistakaan! Risujen kanssa on niin kiva temmeltÀÀ ulkonakin, ettÀ mikÀ olisi hauskempaa, kuin ettÀ joulupukki toisi niitÀ sisÀllekin silputtavaksi! :)

    VastaaPoista
  2. Se on vÀhÀn niin, ettÀ kuka mitÀkin lahjana pitÀÀ! Tuntuu sulle maistuvan risutkin, mutta ymmÀrrÀn toki mitÀ ÀippÀsi ajatteli, kun ÀÀnen painoa hieman muotoili. MÀyrinkÀispojalla on vilkas elÀmÀ!
    t. Eka

    VastaaPoista